Monday, August 1, 2011

before & after

Before & after

Menarik kan? disini kalau korang nak tau aku baru discover satu teknik editing untuk enhance warna gila2. seperti yang korang tau, aku ni mmg "kipas besar" vivid, bokeh, high contrast.
nak share teknik ni tapi bukan sekarang sebabnya aku masih lagi tercari-cari cara untuk balance kan skintone. anyway, enjoy ya :D

credit to;
Cikgu Dollah
Amirul Bakhri
Haris Fazuli

Fynaz Nomac - Kebaya
~saja nak perangat~

Eyda Sequins
~perangat lagi~

before after
another sampel

Ferra Adryana
lalala

6 comments:

  1. bole jew, but not now huhuhu

    ReplyDelete
  2. Warna amat menarik, saya juga suka. suasana dan mood ceria dapat ditonjolkan hanya dengan warna yang betul. Hanya pendapat :)

    ReplyDelete
  3. secara jujurnya, aku setuju dengan statement tu hehehe

    ReplyDelete
  4. harap2 masa untuk share will come soon..nak contrastkan tu mungkin bleh buat..tp nak balance kaler kulit tu agak sukar..

    ReplyDelete
  5. itu aku setuju, aku sendiri pun struggle untuk dapatkan skintone yang cun, rasanya bole dapat sikit2 kowt huhuhu

    ReplyDelete